FYFAN!

Jag är uppskakad! Jag skulle ta lite nytt papper ur min låda (det är rätt mörkt därinne), och när jag drog ut pappert överraskades jag av ett spindelskellet! Spindeln var död och det var typ bara "huden" kvar. Jag började nästan skrika, men jag ryggade bara tillbaka. Jag ville inte dammsuga upp den eftersom det är någon och renoverar på undervåningen, så jag la en skål över den hemska skapelsen. Spindlar ömsar väl inte skin...?

Lala, la...

Slapp kemin idag! Hurra!
Har varit hos Menta (hon vill fortfarande hålla sig anonym) med Michelle. Vi var väldigt skrattiga men det blev en besvikelse att hennes studsmatta var spårlöst försvunnen. Dock inte spårlöst- en fläck av torkat gräs avslöjade att något skämt solen för dom.





Ack o ve!

Jag trummade med pennan mot bordsskivan. Den var nerkladdad sen årtusenden tillbaka och den hade säkert inget emot några småstreck från den trubbiga spetsen. Pennans små smällar mot bordet lät som en klocka med ett alldeles för snabbt tempo. Jag kastade ständiga blickar mot klockan av äkta vara. Den tickade i långsamt tempo, waaay too långsamt. Jag underhöll mig sålänge med att sparka Michelle lite på benet. Hon böjde sig ner för att torka av smutsmärkena som jag nyligen gjort, men jag skapade ständigt nya. Till slut gav hon upp och drog pennan ur mitt grepp för att irritera mig. Jag fattade tag i hennes pennskrin och slog det några gånger mot hennes axel. Hon vände sig kvickt mot mig och jag gav henne en hotfull, elak blick. Som väntat slog hon ut i gapskratt och jag vände bort blicken för att inte visa mitt barnsliga fnitter.

"Sakta ner" gnällde hon när jag i rask takt cyklade före henne. Jag skrattade i triumf för att hon inte hade någon cykel med sig till skolan- hon bodde ju ändå bara några meter ifrån den. Typ. Jag drog i handbromsen och cykeln saktade ner, lite för snabbt. Jag höll balansen och lät cykeln glida i nerförsbacken. Jag tryckte till handbromsen då och då, och cykeln stannade och körde. Stannade och körde. Till slut hann Michelle upp med mig och jag hoppade av cykeln. Jag ledde den uppför de små trappor till gården där hon bodde och tvingade med Michelle till cykelstället.

"Har du något gott hemma?" sa jag och tittade mig runt i den lilla lägenhetens kök. Michelle tittade upp från det ytterst svåra uppdraget av att ta av sig skorna och tittade på mig. Hon nickade mot den lilla lådan under ugnen.
"Kolla själv" sa hon och kastade av den sista skon.
"Jaha, under mikrovågsugnen" sa jag högt och satte mig på huk vid den lilla lådan.
"Det är en ugn, ingen mikro!" JAg räckte tungan till henne.
"Same shit" sa jag och drog ut ett mentosrör. "TADA!" Hon drog det ifrån mig men jag tog upp ett nytt. När hon försökte snappa åt sig det också höll jag det utom hennes räckhåll och stängde lådan.
"FILMTAJM!" skrek jag, antagligen så högt att grannarna hörde.
"Vilken film?" Michelles röst kom ifrån vardagsrummet. Jag skuttade dit.
"Nightmare before Christmas?" Jag tittade på henne. "PLEEEAAASE?" Michelle skrattade och lade i Cd:n.

Blood stained paper

Hejsan alla, nu lägger jag upp 3 bilder från när jag hade väldigt tråkigt. :)
(Det är fejkat)



Pokemon power

God lunch. Jag har till vissas förtret studiedag idag! Hurra! :-D
Jag är så glad så, så jag ritade en liten snabb Diglett.

En ny samling bilder

Hej. Jag har tagit lite bilder utomhus och vill gärna visa upp dem. :) Och så klart- när jag låg på däcket för att ta en bild på det kom förstås tre killar förbi och tittade konstigt på mig. Jag kröp bakom trästaketet...


Jag blev nöjd med bilden ovan ;)


God eftermiddag

Hejsan alla. Ser på South park själv. Ska lägga upp lite bilder på stenar nu. :)


Where do from? Swe-mark?

Zoom

Nu är jag hemma igen med en macka framför mig. Jag har upptäckt att föräldrarnas kamera har något som min inte har- närbild. Man kan ta lite bättre bilder med den, så nu lägger jag ut lite.



Jag återkommer :)

Good morning ♥♥

Godmorgon alla morgonpigga/morgontrötta/kvällspigga/kvällströtta! Jag sitter och läser Elvis, vad gör ni såhär på morgonkvisten?

Det är snart dags att cykla till skolan också -motvilligt-, jag stannar mycket hellre hemma men jag har ju inte något vidare val, inte sant? Skriver mer när jag kommer hem. ♥


Helgen i Höör

Hejsan allihopa igen! Nu är jag hemma igen och tänker lägga ut några bilder från Höör där jag var i helgen. Jag tog förstås bilderna med den kameran som inte är min. Vi var på ett väldigt mysigt "kafé", där man satt i ett växthus. Dom hade mycket att titta på, mycket växtligheter. :)

Fågelskrämman var ju för söt. Också vädert:


Intervju

Hejsan alla ointresserade icke-läsare! Just nu befinner jag mig hemma hos min kompis Michelle, och vi lyssnar på Queens. Jag ville visa ovetane Michelle hur dom lät. Hon kände dock igen We will rock you. Vem känner inte igen den. Michelle sitter och vickar huvudet åt Linkin parks Leave out all the rest, som också är soundtrack till Twilight. Jag anar att det är därför hon gillar den. Fy på Michelle.
Michelles kommentar: Varför det? >:(

Så nu har jag bestämt mig för att förlänga inlägget med hjälp av mina kunskaper i intervjuarstik. Jag tänker nu intervjua Michelle med lite enkla frågor. Tjock text är Michelle, tunn är jag. Önska mig lycka till! ;)


Hej Michelle!


Heej! ^.^


Vad gör du just nu?


Jag övertalar dig om att få skriva själv när jag pratar under intervjun =D


Du går ifrån ämnet. Så hur känns det att äntligen ha ett rätt så städat rum?


STÄDAT??!! em... Jag får väl säga att jag älskar mitt städade liv.


Det var väl bra det. :) Så vad gillar du att göra på fritiden nu när du har läst ut Twilight böckerna?



För det första: Jag gillar inte den där låten (Läs ovanför intervjun) för att den finns med i twilight!!! Och för det andra: Jag gillar att läsa andra böcker också. JAG ÄLSKAR ATT LÄSA!!! ;)


Det är du inte ensam om lilla Michelle. Så hur är det med ditt artistiska sinne? Spelar du till exempel något instrument?


Det vet du ju redan att jag gör Bea! Jag spelar ju piano!! Och förresten... Har jag ett artistiskt sinne?? o.o''


... Jag tänker inte svara på den frågan, utan vi går vidare direkt! Hm... *Funderar* Föredrar du att sitta inomhus eller utomhus?


Det beror på vädret... Och ibland vill jag bara vara ensam. Det är mycket lättare att tänka då.


Jaha!
Då går jag väl då. :(


NEEJ!!! Jag menade inte så!! Jag sa bara ibland!!! Inte nu... Nu vill inte jag vara ensam!


Okej då. :))

 

Sen avbröt jag intervjun för att det var hennes tur att intervjua mig på hennes blogg (www.sweetypea.blogg.se).


Lustgas

Är hemma på rast nu när jag skriver detta. Nyss varit hos tandläkaren och dom kommer använda lustgas på mig nästa gång. Det ska ju inte vara så farligt? Eller... Jag är nervös iaf. Så nu ser jag South park för att lugna ner mig haha. :)

Läggdags

Men detta är ju ett onödigt inlägg, inte sant? Så jag passar på att fundera på en ny "Puss&kram". Jag lägger ut lite och sen väljer jag imorgon.





Men sålänge,
 

Home alone

Hej hopp. Nu är jag ju tillbaks med mitt bloggalna jag, redo och beväpnad. Jag funderar på att skriva en liten historia på bloggen som ni får följa (om ni nu orkar). Jag spelar ju habbo (fast jag vill sluta), det är ju så beroendeframkallande. För alla som vill adda är det BeeBea. Något du känner igen kanske? :)

Så nu pillar jag med det nya bloggtemat. Ännu en gång är det dags att byta. Äh, jag e ju hopplös eller hur?

Mer aktiv.

Jag har bestämt mig för att vara mer aktiv med bloggen (inte för att jag tror så många läser den), och försöka snappa åt mig lite flera läsare. Det är inte så att jag siktar mot "bloggtoppen" eller något, bara få lite flera som läser. I min förra blogg lyckades jag tom. få till mig 300 bloggviews. Jag tycker själv det är rätt bra för mig som inte är särkilt intressant heller. Kram :)

Nej oxxå

Åh nej! Nu har det jag fruktat hänt. Nej, jag har inte tappat bort kameran, det är värre. Den har slutat fungera! Men ännu får jag överleva, eftersom jag fortfarande kan använda föräldrarnas kamera och mobilen. Och eftersom jag inte tar några bilder på mig själv är det väl rätt så lugnt? :)

Några bilder innan den slutade fungera.


RSS 2.0